ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Τρόποι Παραγγελίας

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε επιτυχώς μια παραγγελία μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.greencenter.gr  θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  1. Δημιουργία με λογαριασμού χρήστη με γνωστοποίηση προσωπικών σας στοιχείων.
  2. Επιλογή προϊόντων μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα.
  3. Επιλογή και επιβεβαίωση τρόπου αποστολής και πληρωμής.
  4. Ενημέρωση από το διαχειριστικό σύστημα του ηλεκτρονικού καταστήματος για την κατάσταση της παραγγελίας σας (επιβεβαίωση παραγγελίας- αποστολή παραγγελίας- ολοκλήρωση παραγγελίας)

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, η  www.greencenter.gr φρόντισε να διαθέσει σε εσάς ευέλικτους και γρήγορους τρόπους για την παραγγελία των προϊόντων που επιθυμείτε!

 

    Online.

Μέσα από την περιήγησή σας στο www.greencenter.gr μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, επιλέγοντας τα προϊόντα και την ποσότητα που επιθυμείτε!

Μέσα από πολύ απλά βήματα μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας.

Δεν απαιτείται η εγγραφή χρήστη για online αγορά.

Επωφεληθείτε τη δυνατότητα άτοκων δόσεων!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Διαθέσιμοι όλοι οι τρόποι πληρωμής.

(αντικαταβολή, με χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό)

 

Με τηλεφωνική παραγγελία.

Καλώντας μας στο 6997052310, σημειώστε μας ονομαστικά τα προϊόντα και τη διεύθυνση αποστολής και θα ετοιμάσουμε το συντομότερο δυνατό την παραγγελία σας!

 

Με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στο info@greencenter.gr

Αποστείλετε μας e-mail στο info@greencenter.gr με τα προϊόντα και την ποσότητα που επιθυμείτε για να ετοιμάσουμε το συντομότερο δυνατό την παραγγελία σας!

Μη ξεχάσετε να σημειώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τη διεύθυνση παράδοσης .

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας με τις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες (ΕΛ.ΤΑ. Courier ή Γενική Ταχυδρομική) μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία παράδοσής της μέσα από τις εφαρμογές των ίδιων των εταιρειών.

Για παρακολούθηση δέματος από τα ΕΛ.ΤΑ Courier πατήστε εδώ.

Για παρακολούθηση δέματος από την Γενική Ταχυδρομική, πατήστε εδώ.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τους τρόπους πληρωμής, επικοινωνήστε μαζί μας στο 6997052310, με e-mail στο info@greencenter.gr ή μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Ο καταναλωτής υποχρεούται να γνωστοποιήσει τα πραγματικά προσωπικά του στοιχεία και την ισχύουσα διεύθυνσή του σε περίπτωση που επιλέξει την παράδοση σε χώρο της επιλογής του, να πληρώσει το αντίτιμο για τη σύμβαση, με τον τρόπο και στον χρόνο που συμφωνείται.